Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd.

Сите
  • Сите
  • Наслов
Дома> Производи> Десикант> Изолационо стакло десикант> Тип Б 0,5-0,9мм десетиран
Тип Б 0,5-0,9мм десетиран
Тип Б 0,5-0,9мм десетиран
Тип Б 0,5-0,9мм десетиран
Тип Б 0,5-0,9мм десетиран
Тип Б 0,5-0,9мм десетиран
Тип Б 0,5-0,9мм десетиран

Тип Б 0,5-0,9мм десетиран

Get Latest Price
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,DDP,DDU,Express Delivery
Мин. Со цел:1 Piece/Pieces
Транспорт:Ocean,Land,Air,Express
Порт:Shanghai,Lianyungang,Ningbo
Атрибути на производо...

БрендЈинуо

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Изолационо стакло десикант
Опис на производот
Зеолитскиот десикант е материјал што е широко користен за апсорпција на влага и други гасови. Обично постои во грануларна или кристална форма и има многу порозна структура која ефикасно ги апсорбира влагата, мирисите и другите нечистотии. Еве неколку вообичаени апликации за зеолитни десиканти:
1. Зачувување на пакувањето: Во пакувањето на производи како што се храна, медицина и козметика, зеолитните десиканти се користат за апсорбирање на влагата во пакувањето, да го продолжат рокот на траење на производот и да спречат раст на калапот и бактериите.
2. Инструменти и опрема: За време на процесот на производство и транспорт на електронски производи, инструментација и оптичка опрема, се користат зеолитни десиканти за да се спречи опрема од влага, влага и корозија и одржување на нивните перформанси.
3. Фармацевтски производи и хемикалии: Во фармацевтската и хемиската индустрија, зеолитските десиканти се користат за апсорбирање на влага и нечистотии за да се обезбеди чистота и стабилност на производот.
4. Складирање во влажни околини: Во влажни околини, како што се подруми, гаражи и ентериери на бродот, зеолитните десиканти можат да бидат поставени во контејнери или торби за да ја апсорбираат влагата во воздухот и да спречат појава на мувла и корозија.
5. Регенерација на десикант: Зеолитските десиканти обично можат да се регенерираат со загревање за да се отстранат адсорбираната влага и нечистотиите, а со тоа да се продолжи нивниот животен век.

Нашите главни производи се: изолационо стакло десикант, молекуларно сито, десикант, пакување десикант, минерален десикант, молекуларно сито од шупливо стакло.
Molecular sieve
Hotешки производи
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Copyright © 2024 Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати