Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd.

Сите
  • Сите
  • Наслов
Дома> Производи> Десикант> Изолационо стакло десикант> 1,8-2.0мм Класа Б десетиран
1,8-2.0мм Класа Б десетиран
1,8-2.0мм Класа Б десетиран
1,8-2.0мм Класа Б десетиран
1,8-2.0мм Класа Б десетиран
1,8-2.0мм Класа Б десетиран
1,8-2.0мм Класа Б десетиран

1,8-2.0мм Класа Б десетиран

Get Latest Price
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,DDP,DDU,Express Delivery
Транспорт:Ocean,Land,Air,Express
Порт:Shanghai,Lianyungang,Ningbo
Атрибути на производо...

БрендЈинуо

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Изолационо стакло десикант
Опис на производот
Зеолитскиот десикант е најчесто користен хигроскопски агенс, обично со зеолит како главна компонента и има многу широки апликации:

Сушење на воздухот: Десиканти на зеолит често се користат во системите за сушење на воздухот за да ја апсорбираат влагата во воздухот за да се обезбедат барањата за сушење во индустриските процеси. Ова е неопходно во многу индустрии, како што се фармацевтски производи, преработка на храна, производство на електроника, итн.
Сушење на гас и течност: Зеолитските десиканти се користат и во процесот на сушење на гасови и течности за да се отстрани влагата од нив за да се одржи квалитетот и перформансите на производот.
Заштитно пакување: Зеолитските вреќи со десикант често се ставаат во пакување на производи, како што се електронски производи, лекови, храна, итн., За да ја апсорбираат влагата во пакувањето и да спречат производи да не бидат влажни и оштетени.
Инструменти и опрема: Зеолитските десиканти можат да се користат за заштита на инструментите и опремата од влага, оксидација или корозија, а со тоа да се продолжи нивниот животен век и одржувањето на перформансите.

Складирање и транспорт: За време на складирањето и транспортот на многу производи, зеолитскиот десикант може да се стави во садот за да се задржи внатрешноста на суво и да се спречи производот да се расипе или влошува заради влагата.


Нашите главни производи се: изолационо стакло десикант, молекуларно сито, десикант, пакување десикант, минерален десикант, молекуларно сито од шупливо стакло.

Molecular Sieve

Hotешки производи
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Copyright © 2024 Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати