Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd.

Сите
  • Сите
  • Наслов
Дома> Производи> Десикант> Изолационо стакло десикант> DeSiccant за заштита на предметите
DeSiccant за заштита на предметите
DeSiccant за заштита на предметите
DeSiccant за заштита на предметите
DeSiccant за заштита на предметите
DeSiccant за заштита на предметите
DeSiccant за заштита на предметите

DeSiccant за заштита на предметите

Get Latest Price
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,DDP,DDU,Express Delivery
Транспорт:Ocean,Land,Air,Express
Порт:Shanghai,Lianyungang,Ningbo
Атрибути на производо...

БрендЈинуо

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Изолационо стакло десикант
Опис на производот
Десикант е хигроскопски агент чија главна функција е да се отстрани влагата од воздухот, а со тоа да се одржи релативната влажност во околината во соодветниот опсег. Тие имаат широки апликации во многу полиња, вклучувајќи индустрија, електроника, медицина, храна, итн.

1. Апсорпција на влага: Десикант може брзо да ја апсорбира влагата од околината и да ја поправи внатре или на нејзината површина. Ова помага да се спречат проблеми како што се корозија, раст на мувла и повеќе предизвикани од влага и влага.

2. Заштитете ги предметите: Десикант може да заштити многу предмети од влага со намалување на влажноста во околината. На пример, кај електронските производи, влагата може да предизвика корозија или оштетување на табли; Кај лековите, влагата може да предизвика да пропаднат лековите; Во храната, влагата може да предизвика влошување на храната, итн.

3. Проширете го животот на товарот: За многу товари, контролата на влажноста е клучна. Десикант може да помогне да се продолжи животот на вашиот товар и да се намали оштетувањето и расипувањето заради влагата. Ова е особено важно за време на транспортот и складирањето.

4. Спречете го растот на мувла: Прекумерната влажност лесно може да доведе до раст на мувла и габи, што може да претставува закана по здравјето за многу предмети и околината. Употребата на десиканти може ефикасно да ја контролира влажноста, а со тоа да го намали растот на мувла и габи.

5. Подобрување на квалитетот на производот: За време на процесот на производство, некои производи треба да се произведат или обработат под суви услови за да се обезбеди нивниот квалитет и перформанси. Desiccant може да ја обезбеди потребната околина со ниска влажност за да се обезбеди производите да ги исполнуваат очекуваните стандарди.

Нашите главни производи се: изолационо стакло десикант, молекуларно сито, десикант, пакување десикант, минерален десикант, молекуларно сито од шупливо стакло.
Molecular Sieve
Hotешки производи
Дома> Производи> Десикант> Изолационо стакло десикант> DeSiccant за заштита на предметите
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Copyright © 2024 Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd. Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати